Prețuri


Fiecare nuntă este unică, așa că am creat mai multe oferte din care să alegeți pachetul care vi se potrivește cel mai bine. Dacă nu ați găsit ceea ce doriți în ofertele de mai jos, nu ezitați să mă contactați și împreună  vom crea o ofertă care să vi se potrivească.

Întrebări frecvente

Cum fotografiezi o nuntă?

A. Caut să surprind momentele speciale, emoțiile și povestea voastră în ziua respectivă. Îmi place să documentez evenimentele așa cum se desfășoară natural, uneori imprevizibile, cu acțiuni spontane și cu toate momentele frumoase, dar uneori și cu cele imperfecte care, împreună, fac ca fiecare eveniment să fie unic. Recomand, dacă este posibil, să facem măcar o ședință foto scurtă, departe de agitația evenimentului, pentru a realiza câteva cadre doar cu voi doi. Încerc să fiu peste tot, asta înseamnă și lângă ringul de dans, dar și afară, pe jos sau cocoțat pe un scaun. Chiar dacă nunta este despre voi, îmi place să includ și acele momente pe care, poate, voi nu aveți ocazia să le surprindeți.

Faci deplasări și pentru evenimente din alte localități?

A. Eu sunt stabilit în Cluj-Napoca și de origini sunt din Sighetu Marmației. Dacă evenimentul nu are loc în aceste două localități și doriți să documentez evenimentul vostru, va trebui să luați legătura cu mine pentru a stabili costurile de deplasare. Promit că voi încerca să găsesc cea mai potrivită modalitate de a fi alături de voi în ziua evenimentului, astfel încât costurile să fie accesibile pentru voi.

În cât timp o să primim pozele?

A. Știu cât de mult contează să aveți cât de repede poze de la evenimentul vostru, așa că indiferent de pachetul pe care l-ați ales, veți primi un preview în 7 zile de la data evenimentului.

Toate fotografiile vor fi furnizate în format digital și, de asemenea, într-o galerie foto privată, în maxim 8 săptămâni de la data evenimentului. Galeria foto poate fi distribuită foarte rapid și ușor cu familia sau prietenii, oferindu-vă totodată posibilitatea de a descărca toate pozele sau doar pe cele preferate.

Câte poze vom primi?

A. Numărul de poze depinde de pachetul ales, dar pentru pachetele de nuntă veți primi cel puțin 600-900 de poze editate.

Posibil ca orele incluse în pachetul pe care ni-l dorim să nu fie suficient, putem să includem mai multe ore?

A. Sigur, în cazul în care considerați că orele incluse în pachet nu ar fi suficiente, nu ezitați să mă contactați. În principiu, fiecare oră suplimentară costă 300 de lei. Totuși, recomand să luați legătura cu mine pentru a discuta exact despre nevoile voastre.

Pachete

Ziua nunții

3100 lei

* Vă stau la dispoziție 13 ore.
* Preview cu 40 de poze livrate în 7 zile.
* Între 600-900 de poze ce vor fi editate și livrate în format electronic în 8 săptămâni .
* Galerie digitală timp de 12 luni.

Cununie și nuntă

3600 lei

* Vă stau la dispoziție 15 ore.
* Preview cu 50 de poze livrate în 7 zile.
* Între 900-1200 de poze editate și livrate în format electronic în 8 săptămâni.
* Se acoperă cununia civilă dacă are loc în aceeași zi.
* Galerie digitală timp de 12 luni.

Premium

4400

Pachetul "Cununie și nuntă" +
* Între 1200-1400 de poze editate.
* Toate pozele editate vor fi livrate și pe un stick USB într-o cutie de lemn împreună cu 30 de poze printate la alegere.
* Ședință “Trash the dress”.
* Galerie digitală timp de 24 luni.

Opționale

Cununie civilă

600 lei

* Vă stau la dispoziție 2 ore.
* Dacă cununie nu are loc în Cluj-Napoca, costul deplasării este suportat de către client.
* Între 100 - 200 de poze ce vor fi editate și livrate în format electronic în 7 zile.
* Galerie digitală timp de 6 luni.

Ședință "Save the date"

750 lei

* Ședință foto 2 - 3 ore.
* Locație la alegere în jurul Clujului, iar daca locația este în alt oraș, costul deplasării este suportat de către client.
* 70 - 100 de fotografii editate și livrate în format electronic în 2 săptămâni.
* Galerie digitală 6 luni

Ședință "Trash the dress"

750 lei

* Ședință foto 2 - 3 ore.
* Locație la alegere în jurul Clujului, iar daca locația este în alt oraș, costul deplasării este suportat de către client.
* 70 - 100 de fotografii editate și livrate în format electronic în 2 săptămâni.
* Galerie digitală 6 luni

Dacă credeți că ați găsit fotograful potrivit pentru evenimentul vostru sau mai aveți întrebări, nu ezitați să mă contactați.