Bună, numele meu este Albert.


Am descoperit pasiunea pentru fotografie împreună cu motociclismul. Am fost fascinat de călătoriile pe două roți, de povestea care se conturează după fiecare călătorie și care putea fi redată foarte ușor prin fotografii. La început am folosit telefonul, dar am realizat că am nevoie de un aparat foto și așa a început totul. Pe lângă faptul că documentam fiecare călătorie, am început să fiu cât mai interesat de fotografie și de tehnicile folosite.

Cu trecerea timpului am dorit să duc pasiunea mea pentru fotografie la un nivel superior, așa că am absolvit un curs în fotografie care mi-a oferit posibilitatea de a înființa un PFA. Având un cadru legal, trebuia doar să încep primele mele proiecte, însă familia noastră s-a mărit și prioritățile proiectelor mele s-au schimbat în favoarea fotografiei de familie.


Am realizat că sunt genul de fotograf care apreciază stilul documentar, așa că m-am specializat în fotografia de eveniment, care cuprinde diverse stiluri fotografice, dar se potrivește în mod deosebit pasiunii mele de a documenta viața de zi cu zi.


Îmi place să documentez evenimentele așa cum sunt ele, naturale, uneori imprevizibile, cu acțiuni spontane, cu toate momentele frumoase dar uneori și cu momentele imperfecte care împreună fac ca fiecare eveniment să fie unic. Încerc să fiu peste tot, asta înseamnă și lângă ringul de dans, dar și afară, pe jos sau cocoțat pe un scaun. Chiar dacă evenimentul este despre voi, îmi place să includ și acele momente pe care, poate, voi nu aveți ocazia să le surprindeți.


Dacă îți place felul în care lucrez, nu ezita să mă contactezi ca să ne cunoaștem mai bine.

Testimonials

Testimonials

“Albert e un om foarte deschis si prietenos, care te face sa te simti in largul tau, timp in care el isi face treaba ca un profesionist, iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor! Recomand cu placere si incredere!”

—Felicia & Danie

Follow me on Instagram

@picturesc.ro